Social media frames

Social media frames

Te koop vanaf € 95,- (excl. btw) per stuk

Geef jouw evenement een boost
Scoor op social media met unieke fotoframes! De toepassingen van onze social media borden zijn eindeloos en hierdoor populair op alle type evenementen. Geef je bruiloft, bedrijfsopening, restaurant, café, feest, festival of promotiecampagne een boost met onze superleuke social media borden. Deze levensgrote fotoframes hebben een social media-look, met jouw persoonlijk boodschap er op.

Social media hebben de manier waarop bedrijven met hun doelgroep communiceren natuurlijk radicaal veranderd. Maar social media krijgen pas echt impact als een bedrijf niet over zichzelf praat, maar als anderen over je merk vertellen. Dit is precies wat onze social media borden doen. Ze zorgen ervoor dat foto’s met jouw merk en hashtag worden getweet en gepost op Facebook of Instagram. En die post kun je zelf natuurlijk retweeten, liken en sharen, zodat je gelijk content hebt voor je eigen social mediakanaal. Met een social media bord heb je niet alleen de fun, maar ook echt effect op social media.

Social Media Frames voor jouw evenement

Bestelling & offerte – Organiseer jij een evenement of bruiloft en wil je een photobooth huren? Vraag dan een offerte aan, zodat je weet waar je aantoe bent.

Social media frame(s)

Titel frame, gebruikersnaam, locatie/functie, logo/profielfoto (upload), aantal likes, statusupdate, aantal comments en overige.

Vermeld in je opmerkingen specifieke wensen óf vragen met betrekking tot het huren van onze photobooth. Meer informatie? Zie de antwoorden op onze veelgestelde vragen!
reCAPTCHA is required.
Door te klikken op “verzenden” bevestig je je gegevens gecontroleerd te hebben, onze privacyverklaring en algemene voorwaarden gelezen te hebben én daarmee akkoord te gaan.

Is een social media frame is voor jouw evenement?

Zoek jij een social media frame, dus een origineel social media bord? Vul dan het bovenstaande contactformulier in en ontvangt direct een persoonlijke prijsindicatie. Na je bevestiging gaan wij direct aan de slag en maken wij een voorbeeld ontwerp. Is het ontwerp ook akkoord? Dan sturen we je ontwerp door naar onze drukker die jouw social media frame gaat drukken en verzenden! Met onze foto kaders scoor je geheid likes op je evenement.

1. Vul het bovenstaande contactformulier in
Selecteer de gewenste opties en laat je wensen achter. Je krijgt direct per mail een offerte toegezonden en na je akkoord gaan wij direct voor je aan de slag!

2. Je ontvangt een proefversie
Wij mailen je na akkoord een voorbeeld van jou lookalike social media frame met jouw informatie. Als je akkoord bent met het ontwerp wordt het bord gedrukt.

3. Printen en verzenden
Afhankelijk van de verzendmethode ontvang je na akkoord het bord binnen twee tot zeven werkdagen in huis. Goed verpakt zodat ze niet beschadigen tijdens transport.

Klinkt een social media bord kopen als iets voor jouw evenement of bruiloftsfeest? Laat het ons weten en wij maken een offerte voor je op!