Polaroid camera huren (incl. foto’s)

Polaroid camera huren (incl. foto’s)

Te huur vanaf € 36,40 (excl. btw) per dag inclusief 20 foto’s

Shake it like a polaroid picture
Polaroid foto’s maken is leuk en geschikt voor bruiloften, verjaardagen, maar ook voor zakelijke evenementen en fotomarketing, zoals beurzen, recepties, borrels, winkelopeningen en personeelsfeesten. Het is de perfect oplossing voor kleinere verjaardagen en feestjes of bruiloften met een beperkt budget die het plezier van props en fysieke foto’s willen, of als toevoeging bij een photobooth. Weet je niet precies hoeveel prints je nodig hebt? Geen probleem! Schat het aantal hoog in en bestel de extra cassettes. Alle ongeopende cassettes kan je gewoon met de camera retour sturen en daarvoor krijg je je geld terug. Er is dus geen risico dat je prints koopt die uiteindelijk niet worden gebruikt!

Een polaroid camera huren voor jouw evenement

Wij verhuren de razend populaire Fujifilm Instax Mini 9! Deze hippe en meest gebruiksvriendelijke snelle polaroid camera beschikt over een aantal handige functies en komt met beschermhoes, polsriempje, close-up opzet lens, selfie-spiegel, reserve batterijen, handleiding én dankzij de vier verlichtingsstanden (binnen/nacht, bewolkt/schaduw, zonnig/half bewolkt en zonnig/helder) is de polaroid camera overal te gebruiken.

• Grootte: 11,83 × 6,82 × 11,6 cm
Materiaal: Kunststof
Gewicht: 307 gram
• Kleur: Smokey White
• Interne flitser: Check!

Bestelling & offerte – Organiseer jij een evenement of bruiloft en wil je een photobooth huren? Vraag dan een offerte aan, zodat je weet waar je aantoe bent.

Polaroid camera huren (incl. foto’s)

Vermeld in je opmerkingen specifieke wensen óf vragen met betrekking tot het huren van onze photobooth. Meer informatie? Zie de antwoorden op onze veelgestelde vragen!
reCAPTCHA is required.
Door te klikken op “verzenden” bevestig je je gegevens gecontroleerd te hebben, onze privacyverklaring en algemene voorwaarden gelezen te hebben én daarmee akkoord te gaan.

Is een polaroid camera huren iets voor jouw evenement?

Vul het contactformulier in en geef aan wanneer en met hoeveel polaroidfoto’s je de polaroid camera wilt bestellen. De camera voor langere tijd huren of leuke props bijbestellen kan ook! Wij checken de beschikbaar en sturen je per e-mail een offerte. Bij akkoord sturen wij je een factuur die je gemakkelijk online kunt betalen. Eén à twee dagen voor het feest, ontvang je de polaroid camera (met accessoires). Test nog even alles uit zodat je voor geen verrassingen komt te staan. Op het feest is het dan vooral klik, flits en plezier! Zijn de foto’s leuk geworden?! Ben je klaar met de polaroid camera, dan stuur je deze eenvoudig retour via een PostNL-punt bij jou in de buurt. Ongeopende cassettes met foto’s mogen retour en worden netjes aan je terugbetaald.

Klinkt een polaroid camera huren als iets voor jouw evenement of bruiloftsfeest? Laat het ons weten en wij maken een offerte voor je op!