Over Ons

Over Ons

Hallo en welkom bij Lichtletters-Huren.nl!

Op deze pagina hopen we dat je ontdekt waarom juist wij dé partij voor jou zijn: Wat maakt ons uniek, wat is onze passie en wie is “de vent achter de tent”?

Mijn naam is Joep (1993), eigenaar en al vanaf kinds af aan heb ik een passie voor evenementen en alles wat daarbij komt kijken. Sinds 2014 werk ik voor mijzelf. Naast uiteenlopende stages, events en horeca-werkzaamheden – bij o.a. één van de grootste cateraars van Nederland – behaalde ik in 2016 mijn bachelor in Leisure & Events Management aan de Breda University of Applied Sciences. Ik weet daarom als geen ander hoe ik jouw event kan laten stralen!

“Behandel een ander zoals je zelf ook behandeld zou willen worden!”

100% – Alleen het beste is goed genoeg! Wij verhuren daarom meerdere soorten lichtletters voor allerlei gelegenheden. Niet alleen hele mooie, al zeggen we zelf, maar ook gebruiksvriendelijke, duurzaam en van de hoogste kwaliteit!

Eenvoud – Niemand houdt van gedoe of kleine lettertjes. Wij ook niet… Vraag daarom snel en vrijblijvend een offerte aan, vergelijk en bevestig met gemak je bestelling. Geen zorgen, wij regelen de rest!

Persoonlijk – Wij denken graag en vrijblijvend met je mee om jouw event tot een succes te maken. Daarom zijn we bijna 24/7 te bereiken op bijna alle denkbare manieren. Kom langs of stel gerust al je vragen!

Groen – Verspilling is in welk opzicht dan ook verkeerd. Zo rijden wij altijd de meest groene routes óf versturen je letters voordelig per post. We werken daarnaast niet alleen met duurzame materialen (zoals FSC-hout en LED), maar we hanteren ook lage prijzen. Betaal de beste prijs én bespaar zowel geld als tijd!

Neem contact op met Joep

Hartstikke leuk dat je de tijd hebt genomen om mijn verhaal te lezen. Ik ben anderzijds ook heel benieuwd naar wie jij bent? Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen. Voeg me toe aan je netwerk en wie weet!

Connectie maken