Over Ons

Over Ons

Hallo en welkom bij Lichtletters-Huren.nl! Op deze pagina kom je meer te weten over mij, Joep (eigenaar) en over Lichtletters-Huren.nl.

Al vanaf kinds af aan ben ik gefascineerd door ondernemen, evenementen en alles wat daarbij komt kijken. Na mijn middelbare school besloot ik daarom te kiezen voor een studie vrijetijdsmanagement en halverwege 2016 studeerde ik af in eigen onderneming (sinds 2014). Na mijn studie ben ik nog ruim drie jaar werkzaam geweest als party-manager bij grote cateraars en sinds medio 2019 besloot ik mij volledig op Lichtletters-Huren.nl te richten.

Zowel tijdens mijn studie en werk als in mijn vrije tijd heb ik veel ervaringen opgedaan. Ik heb geleerd wat er bij een evenement komt kijken, ben werkzaam geweest op bijna elke denkbare positie én heb uiteraard ook veel goede herinningen aan evenementen die ik zelf bezocht heb. Ik denk daarom als geen ander te weten hoe ik mijn steentje kan bijdragen aan jouw event!

Eenvoud en kwaliteit – Zowel de lichtletters als met onze werkwijze proberen we het zo eenvoudig, duidelijk en transparant mogelijk te houden. Geen kleine lettertjes en enkele degelijk materiaal! 

Toegankelijk en persoonlijk – In plaats van verkopen denken we graag met je mee om jouw event tot een succes te maken. We zijn daarom bijna 24/7 bereikbaar op alle denkbare manieren.

Bewust – Verspilling is in welk opzicht dan ook verkeerd. We werken daarom met FSC-hout, LED, rijden duurzame routes én hanteren de laagste prijsgarantie. Zo bespaar jij op tijd en geld!

Welkom bij Lichtletters-Huren.nl. We zijn benieuwd naar jouw verhaal! Neem contact op met Joep of ga direct verder en vraag een offerte aan!