MARRY ME pakket

Alles in één (incl. bezorging en opbouw)

GRATIS gebruik van het MARRY ME pakket

Plan jij een huwelijksaanzoek en wil je zeker weten dat alles helemaal prefect georganiseerd is? Maak je bestelling dan compleet met ons MARRY ME pakket: Niet alleen GRATIS gebruik van onze extra’s, maar ook GRATIS bezorging en opbouw!

Loper, rozenblaadjes, kaarsjes, teddybeer en meer

Maak nu GRATIS gebruik van onze loper, rozenblaadjes, kaarsjes en teddybeer. Daarnaast bezorgen we je bestelling nu tijdelijk GRATIS inclusief opbouw. Wens je naast onze extra’s ook andere toebehoren, zoals champagne? Laat het ons weten, wij helpen je graag!

Bestelling & offerte – Organiseer jij een aanzoek of run je een decoratiebedrijf en wil je een lichtletters huren? Vraag dan een offerte aan, zodat je weet waar je aantoe bent.

Veel gestelde vragen →

Wat klanten zeggen over Lichtletters Huren

Lichtletters Huren
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
powered by Google
S. de Wit
S. de Wit
12:22 02 Mar 20
Een unieke herinnering, de letters gaven een extra dimensie aan ons feest. * Grootste pluspunt: wat een top service!! Dankje Joep!Onze gasten vonden het helemaal geweldig, dus het was het geld zeker waard. Aanrader!
Hans van Schijndel
Hans van Schijndel
11:50 02 Oct 19
Voor de eerste keer gehuurd bij Lichtletters huren.nl. Er was via mail, app en telefonisch meteen een klink tussen ons en Joep (eigenaar). We hebben de letters opgehaald en deze stonden klaar zoals afgesproken. Ze zagen er keurig uit en bij het retourneren van de letters werden ze door Joep zijn vader weer netjes in ontvangst genomen. Zijn vader vertelde over de passie en het perfectionisme van Joep. Voordat ik weer op de zaak was kreeg ik nogmaals een vriendelijk appje van Joep zelf. Ik begrijp van Joep dat hij nog bezig is met nieuwe ontwikkelingen en ik hoop dat Lichtletters-huren.nl en Bommelsch gaan samenwerken
anita van schendel
anita van schendel
09:18 06 May 19
Super leuk
TV Wolf
TV Wolf
08:11 06 May 19
Een uitblinkende reclame voor je bedrijf
Volgende beoordelingen

Is een MARRY ME pakket iets voor jou?

Vraag direct een offerte aan en kies bij extra’s voor het MARRY ME pakket. Je ontvangt dan binnen één minuut onze vrijblijvende offerte.

Klinkt het MARRY ME pakket als iets voor jouw huwelijksaanzoek? Laat het ons weten en wij maken een offerte voor je op!

Vraag direct een offerte aan