Witte lichtletters huren (100 cm)

Luxe lichtletters: stevig en solide

Vanaf ± € 30,- per lichtletter + € 0,25 per gereden km (excl. btw)

Een speciaal huwelijksaanzoek? Jullie namen in de spotlight op de bruiloft? Met onze witte lichtletters wordt het prachtig. Deze letters blijven overal staan, dankzij de stevige voet!

Kenmerken

 • Maten:
  100x60x12 cm
 • Gewicht:
  12,5kg
 • Voeding:
  220/230v
 • Verbruik:
  LED (3W)
 • Verlichting:
  Alle kleuren
 • Waterbestendig:
  Nee (IP20)
 • Huurperiode:
  4 Dagen
 • Transport:
  € 0,25 per km

Verlichte witte lichtletters huren

De breedte van de witte lichtletters is afhankelijk van het teken. De letter ‘i’ is natuurlijk minder breed dan de letter ‘w’, maar gemiddeld zijn de letters 60cm breed met een gewicht van zo’n 12,5kg per stuk. Daarnaast zijn de witte lichtletters voorzien van voet (± 65×20 cm) waardoor ze vrijwel overal goed blijven staan!

De witte lichtletters zijn ook voorzien van duurzame LED-lampen. Wist je dat LED-lampen trouwens niet heet kunnen worden? Helemaal veilig dus! Standaard leveren wij onze lichtletters met de meest gekozen kleur, namelijk warm wit (dimbaar), maar je kunt ook kiezen uit de kleur(en): koud wit, geel, oranje, rood, roze, blauw en/of groen.

Wat klanten zeggen van Lichtletters Huren

Lichtletters Huren
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
powered by Google
S. de Wit
S. de Wit
12:22 02 Mar 20
Een unieke herinnering, de letters gaven een extra dimensie aan ons feest. * Grootste pluspunt: wat een top service!! Dankje Joep!Onze gasten vonden het helemaal geweldig, dus het was het geld zeker waard. Aanrader!
Hans van Schijndel
Hans van Schijndel
11:50 02 Oct 19
Voor de eerste keer gehuurd bij Lichtletters huren.nl. Er was via mail, app en telefonisch meteen een klink tussen ons en Joep (eigenaar). We hebben de letters opgehaald en deze stonden klaar zoals afgesproken. Ze zagen er keurig uit en bij het retourneren van de letters werden ze door Joep zijn vader weer netjes in ontvangst genomen. Zijn vader vertelde over de passie en het perfectionisme van Joep. Voordat ik weer op de zaak was kreeg ik nogmaals een vriendelijk appje van Joep zelf. Ik begrijp van Joep dat hij nog bezig is met nieuwe ontwikkelingen en ik hoop dat Lichtletters-huren.nl en Bommelsch gaan samenwerken
anita van schendel
anita van schendel
09:18 06 May 19
Super leuk
TV Wolf
TV Wolf
08:11 06 May 19
Een uitblinkende reclame voor je bedrijf
Volgende beoordelingen
js_loader

Ontvang direct een vrijblijvende offerte

Het is super eenvoudig! We hebben namelijk een unieke configurator ontwikkeld waarmee je binnen één minuut een geheel vrijblijvende en persoonlijke kostenindicatie ontvangt per mail. Is alles naar wens? Stuur je bevestiging dan simpelweg door onze mail te beantwoorden. Heb jij specifieke wensen, vragen óf kom je er toch niet helemaal uit? Dan staan wij voor je klaar. We helpen je graag!

Vraag direct een offerte aan