Lichtletters kopen

Lichtletters op maat

Te koop vanaf ± € 350,- (excl. btw) per stuk (± 4 weken levertijd)

Op zoek naar onze houten lichtletters met energiezuinige en dimbare LED lampen of gekleurde lampen? Deze lichtletters kun je bij ons ook op maat laten maken!

Liever lichtletters van een ander materiaal, met speciaal ontwerp of andere unieke wensen? Dan besteden wij jouw bestelling (gedeeltelijk) uit aan ons netwerk van specialisten in bijvoorbeeld metaal of kunststof.

Lichtletters kopen voor iedereen

Slecht één lichtletter voor op de kinderkamer of de complete bedrijfsnaam voor in jouw restaurant? Bij ons kun je zowel als particulier of als zakelijke klant terecht voor lichtletters. Bekijk onze website, doe inspiratie op en neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Bestelling & offerte – Organiseer jij een evenement of run je een cateringbedrijf en wil je een lichtletters kopen? Vraag dan een offerte aan, zodat je weet waar je aantoe bent.

Lichtletters kopen (offerte-aanvraag)

reCAPTCHA is required.

Wat klanten zeggen over Lichtletters Huren

Lichtletters Huren
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
powered by Google
S. de Wit
S. de Wit
12:22 02 Mar 20
Een unieke herinnering, de letters gaven een extra dimensie aan ons feest. * Grootste pluspunt: wat een top service!! Dankje Joep!Onze gasten vonden het helemaal geweldig, dus het was het geld zeker waard. Aanrader!
Hans van Schijndel
Hans van Schijndel
11:50 02 Oct 19
Voor de eerste keer gehuurd bij Lichtletters huren.nl. Er was via mail, app en telefonisch meteen een klink tussen ons en Joep (eigenaar). We hebben de letters opgehaald en deze stonden klaar zoals afgesproken. Ze zagen er keurig uit en bij het retourneren van de letters werden ze door Joep zijn vader weer netjes in ontvangst genomen. Zijn vader vertelde over de passie en het perfectionisme van Joep. Voordat ik weer op de zaak was kreeg ik nogmaals een vriendelijk appje van Joep zelf. Ik begrijp van Joep dat hij nog bezig is met nieuwe ontwikkelingen en ik hoop dat Lichtletters-huren.nl en Bommelsch gaan samenwerken
anita van schendel
anita van schendel
09:18 06 May 19
Super leuk
TV Wolf
TV Wolf
08:11 06 May 19
Een uitblinkende reclame voor je bedrijf
Volgende beoordelingen
js_loader

Zijn lichtletters op maat iets voor jou?

Vanaf het eerste moment dat je contact met ons legt denken wij graag met je mee. Het kan namelijk zo zijn dat je al precies weet wat je wil, maar wellicht zorgt onze ervaring in lichtletters ervoor dat we jouw lichtletters nog beter bij je locatie, je huisstijl of je concept passen. Eerst overleg over je wensen met graag een afbeelding als voorbeeld, dan een digitale tekening van het eindproduct en als dit akkoord is gaan wij aan de slag!

Klinkt lichtletters kopen op maat als iets voor jouw zaak of evenement? Laat het ons weten en wij maken een offerte voor je op!

Vraag direct een offerte aan