Houten lichtletters huren (100 cm)

XL Letters voordelig per post

± € 30,- per lichtletter (excl. btw) + € 16,53 per pakket (± 3 lichtletters)

Zet jouw feestelijke boodschap in de schijnwerpers met houten lichtletters! Onze houten lichtletters zijn 100 cm hoog, gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van LED-verlichting. Wat heb je verder nodig? Slechts één stopcontact! Sluit ze aan en het feest kan meteen beginnen!

Kenmerken

 • Maten:
  58x12x100 cm
 • Gewicht:
  5kg
 • Voeding:
  220/230v
 • Verbruik:
  LED (3W)
 • Verlichting:
  Alle kleuren
 • Waterbestendig:
  Nee (IP20)
 • Huurperiode:
  4 Dagen
 • Transport:
  Drie opties

Verlichte houten bruiloft letters huren

De lengte van de houten lichtletters (niet te verwarren met de hoogte) is afhankelijk van het teken. De letter ‘i’ is natuurlijk minder breed dan de letter ‘w’, maar gemiddeld en maximaal zijn de letters 58cm breed met een gewicht van zo’n 5kg. Vanwege deze afmetingen en het gewicht zijn de houten lichtletters uitstekend voordelig per pakketservice te versturen!

Daarnaast zijn de houten lichtletters voorzien van duurzame LED-lampen. Wist je dat LED-lampen trouwens niet heet kunnen worden? Helemaal veilig dus! Standaard leveren wij onze lichtletters met de meest gekozen kleur, namelijk warm wit (dimbaar), maar je kunt ook kiezen uit de kleur(en): koud wit, geel, oranje, rood, roze, blauw en/of groen.

Wat klanten zeggen over Lichtletters Huren

Lichtletters Huren
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
powered by Google
S. de Wit
S. de Wit
12:22 02 Mar 20
Een unieke herinnering, de letters gaven een extra dimensie aan ons feest. * Grootste pluspunt: wat een top service!! Dankje Joep!Onze gasten vonden het helemaal geweldig, dus het was het geld zeker waard. Aanrader!
Hans van Schijndel
Hans van Schijndel
11:50 02 Oct 19
Voor de eerste keer gehuurd bij Lichtletters huren.nl. Er was via mail, app en telefonisch meteen een klink tussen ons en Joep (eigenaar). We hebben de letters opgehaald en deze stonden klaar zoals afgesproken. Ze zagen er keurig uit en bij het retourneren van de letters werden ze door Joep zijn vader weer netjes in ontvangst genomen. Zijn vader vertelde over de passie en het perfectionisme van Joep. Voordat ik weer op de zaak was kreeg ik nogmaals een vriendelijk appje van Joep zelf. Ik begrijp van Joep dat hij nog bezig is met nieuwe ontwikkelingen en ik hoop dat Lichtletters-huren.nl en Bommelsch gaan samenwerken
anita van schendel
anita van schendel
09:18 06 May 19
Super leuk
TV Wolf
TV Wolf
08:11 06 May 19
Een uitblinkende reclame voor je bedrijf
Volgende beoordelingen

Ontvang direct een vrijblijvende offerte

Het is super eenvoudig! We hebben namelijk een unieke configurator ontwikkeld waarmee je binnen één minuut een geheel vrijblijvende en persoonlijke kostenindicatie ontvangt per mail. Is alles naar wens? Stuur je bevestiging dan simpelweg door onze mail te beantwoorden. Heb jij specifieke wensen, vragen óf kom je er toch niet helemaal uit? Dan staan wij voor je klaar. We helpen je graag!

Vraag direct een offerte aan