Lichtletters huren

Lichtletters huren

Heb jij alle ingrediënten in huis voor een mooi feestje? Niet zonder onze lichtletters! Het lijkt zo simpel: letters met lampen, maar toch zo sfeervol! Wij bieden lichtletters van hoge kwaliteit, die gemakkelijk in gebruik zijn. Haal ze op bij onze locatie in Oss (Noord-Brabant) of laat ze bezorgen.

Lichtletters hout (100 cm)

Bekijk deze lichtletters

Lichtletters wit (100 cm)

Bekijk deze lichtletters

Lichtletters event (60 cm)

Bekijk deze lichtletters

Houten lichtletters (100 cm hoog)

• Voordelige pakketservice
• Dimbare LED-verlichting
• 100 cm hoog

Zet jouw feestelijke boodschap in de schijnwerpers met houten lichtletters! Onze houten lichtletters zijn 100 cm hoog, gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van LED-verlichting. Wat heb je verder nodig? Slechts één stopcontact! Sluit ze aan en het feest kan meteen beginnen!

Meer over de houten lichtletters →

Witte lichtletters (100 cm hoog)

• Stevig en solide letters
• Dimbare LED-verlichting
• 100 cm hoog

Een speciaal huwelijksaanzoek? Jullie namen in de spotlight op de bruiloft? Met onze witte lichtletters wordt het prachtig! Deze letters blijven overal staan, dankzij de stevige voet en komen eventueel met een aggregaat. Bij bestelling van jullie initalen huur je gratis een mini-set MR&MRS / MR&MR / MRS&MRS letters (t.w.v. € 25,00)!

Meer over de witte lichtletters →

Event-lichtletters (hout) (60 cm hoog)

• Voorzien van ophangbeugels
• Live DMX-gestuurd of voorgeprogrammeerd
• 60 cm hoog

Zet jouw feestlocatie, evenement, foodtruck of festivalstand in de spotlight! Onze lichtletters voor events zijn makkelijk op te hangen en aan te sluiten en bovendien speciaal ontworpen door lichttechnici. De sfeervolle authentieke LED-kermisverlichting is energiezuinig en vooraf programmeerbaar of live DMX-gestuurd! Ga voor de look die past bij jouw evenement: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Meer over de event-lichtletters →

Wat klanten zeggen over Lichtletters Huren

Lichtletters Huren
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
powered by Google
S. de Wit
S. de Wit
12:22 02 Mar 20
Een unieke herinnering, de letters gaven een extra dimensie aan ons feest. * Grootste pluspunt: wat een top service!! Dankje Joep!Onze gasten vonden het helemaal geweldig, dus het was het geld zeker waard. Aanrader!
Hans van Schijndel
Hans van Schijndel
11:50 02 Oct 19
Voor de eerste keer gehuurd bij Lichtletters huren.nl. Er was via mail, app en telefonisch meteen een klink tussen ons en Joep (eigenaar). We hebben de letters opgehaald en deze stonden klaar zoals afgesproken. Ze zagen er keurig uit en bij het retourneren van de letters werden ze door Joep zijn vader weer netjes in ontvangst genomen. Zijn vader vertelde over de passie en het perfectionisme van Joep. Voordat ik weer op de zaak was kreeg ik nogmaals een vriendelijk appje van Joep zelf. Ik begrijp van Joep dat hij nog bezig is met nieuwe ontwikkelingen en ik hoop dat Lichtletters-huren.nl en Bommelsch gaan samenwerken
anita van schendel
anita van schendel
09:18 06 May 19
Super leuk
TV Wolf
TV Wolf
08:11 06 May 19
Een uitblinkende reclame voor je bedrijf
Volgende beoordelingen
js_loader

Ontvang direct een vrijblijvende offerte

Het is super eenvoudig! We hebben namelijk een unieke configurator ontwikkeld waarmee je binnen één minuut een geheel vrijblijvende en persoonlijke kostenindicatie ontvangt per mail. Is alles naar wens? Stuur je bevestiging dan simpelweg door onze mail te beantwoorden. Heb jij specifieke wensen, vragen óf kom je er toch niet helemaal uit? Dan staan wij voor je klaar. We helpen je graag!

Vraag direct een offerte aan