Lichtletters huren

Lichtletters huren

Heb jij alle ingrediënten in huis voor een mooi feestje? Niet zonder onze lichtletters! Het lijkt zo simpel: letters met lampen, maar toch zo sfeervol! Wij bieden lichtletters van hoge kwaliteit, die gemakkelijk in gebruik zijn. Haal ze op bij onze locatie in Megen (bij Oss, Noord-Brabant) of laat ze bezorgen.

Lichtletters hout (100 cm)

Bekijk deze lichtletters

Lichtletters luxe wit (100 cm)

Bekijk deze lichtletters

Lichtletters event (60 cm)

Bekijk deze lichtletters

Houten lichtletters (100 cm hoog)

• Voordelige pakketservice
• Dimbare LED-verlichting
• 100 cm hoog

Zet jouw feestelijke boodschap in de schijnwerpers met houten lichtletters! Onze houten lichtletters zijn 100 cm hoog, gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van LED-verlichting. Wat heb je verder nodig? Slechts één stopcontact! Sluit ze aan en het feest kan meteen beginnen!

Meer over de houten lichtletters →

Luxe witte lichtletters (100 cm hoog)

• Stevig en solide materiaal
• Dimbare LED-verlichting
• 100 cm hoog

Een speciaal huwelijksaanzoek? Jullie namen in de spotlight op de bruiloft? Met onze luxe witte lichtletters wordt het prachtig! Deze letters blijven overal staan, dankzij de stevige voet en komen eventueel met een aggregaat. Bij bestelling van jullie initalen huur je gratis een mini-set MR&MRS / MR&MR / MRS&MRS letters (t.w.v. € 25,00)!

Meer over de luxe witte lichtletters →

Event-lichtletters (hout) (60 cm hoog)

• Makkelijk ophangen & aansluiten
• LED in alle kleuren
• 60 cm hoog

Zet jouw feestlocatie, evenement, foodtruck of festivalstand in de spotlight! Onze lichtletters voor events zijn makkelijk op te hangen en aan te sluiten en bovendien speciaal ontworpen door lichttechnici. De sfeervolle authentieke LED-kermisverlichting is energiezuinig en binnenkort ook programmeerbaar in alle kleuren! Ga voor de look die jou past: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Meer over de event-lichtletters →

Ontvang direct een vrijblijvende offerte

Het is super eenvoudig! We hebben namelijk een unieke configurator ontwikkeld waarmee je binnen één minuut een geheel vrijblijvende en persoonlijke kostenindicatie ontvangt per mail. Is alles naar wens? Stuur je bevestiging dan simpelweg door onze mail te beantwoorden. Heb jij specifieke wensen, vragen óf kom je er toch niet helemaal uit? Dan staan wij voor je klaar. We helpen je graag!

Vraag direct een offerte aan