Hart met bloemen huren

Hart met bloemen huren

Te huur vanaf € 41,00 (excl. btw)

Een hart gevuld met bloemen
Het hart staat vaak symbool voor de liefde. Vieren jullie de liefde? Kies dan voor het bloemen hart! Het hart met bloemen is te combineren met alle lichtletters, -cijfers en -tekens. Bijvoorbeeld tussen jullie initialen zoals A♥B.

Hart met zijden bloemen

Het bloemen hart is onze luxe witte lichtletter “hart” waarbij de lampen zijn vervangen door zijden bloemen. Deze kunstbloemen zijn van de hoogste kwaliteit en daardoor nauwelijks van echt te onderscheiden! Naast dat het hart met bloemen vaak tussen de initialen van het bruidspaar gebruikt wordt, kan het hart bijvoorbeeld ook als een “O” gebruikt worden, denk aan “L♥VE” of “WELK♥M”. Het hart is ook een leuk extraatje naast bijvoorbeeld een (bedrijfs)naam of om los in te zetten. In het laatste geval wordt ons hart hart met bloemen ook veel gebruikt om de liefde voor een overledene te tonen.

Het stuk is ontworpen door een heuse bloemist en kan op verzoek worden voorzien van bloemen / kleuren op maat. Deze meerprijs is geheel afhankelijk van de soort bloem(en). Andere letters, cijfers en/of tekens voorzien van zijden of echte bloemen is ook mogelijk.

Bestelling & offerte – De laatste eer aan de overledene tonen of plan jij jullie bruiloft en wil je ons hart gevuld met bloemen huren? Vraag dan een offerte aan, zodat je weet waar je aantoe bent.

Is een hart met bloemen huren iets voor jou?

Vraag direct een offerte aan: Gebruik het +teken en vermeld in je opmerkingen dat het om het hart gaat. Let op: Kies voor onze luxe witte lichtletters en selecteer bij extra’s het hart met bloemen. Je ontvangt dan binnen één minuut onze vrijblijvende offerte.

Klinkt een hart met bloemen huren als iets voor jou? Laat het ons weten en wij maken een offerte voor je op!