Luxe rode loper huren

Rode loper (4m) incl. palen en koorden

Te huur vanaf € 45,00 (excl. btw)

Plant u een huwelijksaanzoek of wilt u uw gasten uitnodigen om gebruik te maken van onze photobooth? Maak je bestelling compleet met onze vier meter lange luxe rode loper inclusief chromen palen en rode koorden!

Luxe rode loper inclusief afzetpalen en koorden

Onze rode loper is de beste in zijn klasse: hoge rode stof met antislip onderkant en super zacht. Ook geschikt voor buiten! Uiteraard leveren wij onze rode loper met chromen afzetpalen (met de bekende ronde bal) en rood gevlochten koorden. Kunt u zich het al voorstellen?

Bestelling & offerte – Organiseer jij een evenement of run je een cateringbedrijf en wil je een lichtletters kopen? Vraag dan een offerte aan, zodat je weet waar je aantoe bent.

Veel gestelde vragen →

Wat klanten zeggen over Lichtletters Huren

Lichtletters Huren
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
powered by Google
S. de Wit
S. de Wit
12:22 02 Mar 20
Een unieke herinnering, de letters gaven een extra dimensie aan ons feest. * Grootste pluspunt: wat een top service!! Dankje Joep!Onze gasten vonden het helemaal geweldig, dus het was het geld zeker waard. Aanrader!
Hans van Schijndel
Hans van Schijndel
11:50 02 Oct 19
Voor de eerste keer gehuurd bij Lichtletters huren.nl. Er was via mail, app en telefonisch meteen een klink tussen ons en Joep (eigenaar). We hebben de letters opgehaald en deze stonden klaar zoals afgesproken. Ze zagen er keurig uit en bij het retourneren van de letters werden ze door Joep zijn vader weer netjes in ontvangst genomen. Zijn vader vertelde over de passie en het perfectionisme van Joep. Voordat ik weer op de zaak was kreeg ik nogmaals een vriendelijk appje van Joep zelf. Ik begrijp van Joep dat hij nog bezig is met nieuwe ontwikkelingen en ik hoop dat Lichtletters-huren.nl en Bommelsch gaan samenwerken
anita van schendel
anita van schendel
09:18 06 May 19
Super leuk
TV Wolf
TV Wolf
08:11 06 May 19
Een uitblinkende reclame voor je bedrijf
Volgende beoordelingen

Is een rode loper iets voor jou?

Vraag direct een offerte aan en kies bij extra’s voor de rode loper. Je ontvangt dan binnen één minuut onze vrijblijvende offerte.

Klinkt een rode loper huren als iets voor jouw huwelijksaanzoek of evenement? Laat het ons weten en wij maken een offerte voor je op!

Vraag direct een offerte aan