Polaroid pakket huren (incl. foto’s)

Shake it like a polaroid picture

Te huur vanaf € 99,- (excl. btw) per dag inclusief 50 foto’s

Polaroid foto’s maken is leuk en geschikt voor bruiloften, verjaardagen, maar ook voor zakelijke evenementen en fotomarketing, zoals beurzen, recepties, borrels, winkelopeningen en personeelsfeesten. Het is de perfect oplossing voor kleinere verjaardagen en feestjes of bruiloften met een beperkt budget die het plezier van props en fysieke foto’s willen, of als toevoeging bij een photobooth. Weet je niet precies hoeveel prints je nodig hebt? Geen probleem! Schat het aantal hoog in en bestel de extra cassettes. Alle ongeopende cassettes kan je gewoon met de camera retour sturen en daarvoor krijg je je geld terug. Er is dus geen risico dat je prints koopt die uiteindelijk niet worden gebruikt!

Een polaroid camera huren voor jouw evenement

Wij verhuren de razend populaire Fujifilm Instax Mini 9! Deze hippe en meest gebruiksvriendelijke snelle polaroid camera beschikt over een aantal handige functies en komt met beschermhoes, polsriempje, close-up opzet lens, selfie-spiegel, reserve batterijen, handleiding én dankzij de vier verlichtingsstanden (binnen/nacht, bewolkt/schaduw, zonnig/half bewolkt en zonnig/helder) is de polaroid camera overal te gebruiken.

• Grootte: 11,83 × 6,82 × 11,6 cm
Materiaal: Kunststof
Gewicht: 307 gram
• Kleur: Smokey White
• Interne flitser: Check!

Bestelling & offerte – Organiseer jij een evenement of bruiloft en wil je een photobooth huren? Vraag dan een offerte aan, zodat je weet waar je aantoe bent.

Veel gestelde vragen →

Wat klanten zeggen over Lichtletters Huren

Lichtletters Huren
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
powered by Google
S. de Wit
S. de Wit
12:22 02 Mar 20
Een unieke herinnering, de letters gaven een extra dimensie aan ons feest. * Grootste pluspunt: wat een top service!! Dankje Joep!Onze gasten vonden het helemaal geweldig, dus het was het geld zeker waard. Aanrader!
Hans van Schijndel
Hans van Schijndel
11:50 02 Oct 19
Voor de eerste keer gehuurd bij Lichtletters huren.nl. Er was via mail, app en telefonisch meteen een klink tussen ons en Joep (eigenaar). We hebben de letters opgehaald en deze stonden klaar zoals afgesproken. Ze zagen er keurig uit en bij het retourneren van de letters werden ze door Joep zijn vader weer netjes in ontvangst genomen. Zijn vader vertelde over de passie en het perfectionisme van Joep. Voordat ik weer op de zaak was kreeg ik nogmaals een vriendelijk appje van Joep zelf. Ik begrijp van Joep dat hij nog bezig is met nieuwe ontwikkelingen en ik hoop dat Lichtletters-huren.nl en Bommelsch gaan samenwerken
anita van schendel
anita van schendel
09:18 06 May 19
Super leuk
TV Wolf
TV Wolf
08:11 06 May 19
Een uitblinkende reclame voor je bedrijf
Volgende beoordelingen
js_loader

Is een polaroid camera huren iets voor jouw evenement?

Vul het contactformulier in en geef aan wanneer en met hoeveel polaroidfoto’s je de polaroid camera wilt bestellen. De camera voor langere tijd huren of leuke props bijbestellen kan ook! Wij checken de beschikbaar en sturen je per e-mail een offerte. Bij akkoord sturen wij je een factuur die je gemakkelijk online kunt betalen. Eén à twee dagen voor het feest, ontvang je de polaroid camera (met accessoires). Test nog even alles uit zodat je voor geen verrassingen komt te staan. Op het feest is het dan vooral klik, flits en plezier! Zijn de foto’s leuk geworden?! Ben je klaar met de polaroid camera, dan stuur je deze eenvoudig retour via een PostNL-punt bij jou in de buurt. Ongeopende cassettes met foto’s mogen retour en worden netjes aan je terugbetaald.

Klinkt een polaroid camera huren als iets voor jouw evenement of bruiloftsfeest? Laat het ons weten en wij maken een offerte voor je op!

Vraag direct een offerte aan