Photobooth huren

Entertainment op jouw evenement

Te huur vanaf € 290,- (excl. btw) per dag

Op zoek naar entertainment voor de gasten van jouw evenement? Een photobooth trekt de aandacht, legt leuke momenten vast en neemt niet teveel ruimte in! Ideaal toch? Lichtletters Huren verhuurt een professionele, compacte photobooth met spiegelreflexcamera, dimbare filtser en snelle printer!

Een photobooth huren voor jouw evenement

Scoor met deze partyhit! Onze photobooth is speciaal ontworpen voor optimaal gebruiksgemak en voorzien van alle gemakken die je van een photobooth mag verwachten, namelijk: gratis personalisatie van jouw foto / fotostrookjes, installatie op locatie, props (t.v.w. € 10,-), 400 foto’s of 800 fotostrookjes printen per rol, een digitaal fotoalbum na afloop én support op afstand. Enthousiaste photobooth-begeleiders bij boeken of een gastenboek om je foto’s in te plakken nodig? Ook deze en vele andere extra opties, zoals een green screen achtergrond of maatwerk zijn mogelijk!

Bekijk onze GRATIS premium ontwerpen →
Bekijk onze green screen achtergronden →

Afmetingen: 41 × 47,5 × 169 cm
Materiaal: Metaal
• Gewicht: 80kg (in flightcase)
• Kleur: Mat zwart met hoogglans wit
Camera: Canon 4000D (DSLR)
Interne (dimbare) flitser: Check!
Printer: DNP DS620
Voeding: Slechts één stekker (8m)
Transport: Bezorgservice (€ 0,25 per KM)

Bestelling & offerte – Organiseer jij een evenement of bruiloft en wil je een photobooth huren? Vraag dan een offerte aan, zodat je weet waar je aantoe bent.

Ontwerp je eigen layout (download template) →
Ontwerp je eigen green screen achtergrond (download template) →
Ontwerp je eigen fysieke achtergrond (download template) →
Ontwerp je eigen personal branding (download template) →

Veel gestelde vragen →

Photobooth huren (offerte-aanvraag)

Vermeld in je opmerkingen specifieke wensen óf vragen met betrekking tot het huren van onze photobooth. Meer informatie? Zie de antwoorden op onze veelgestelde vragen!
reCAPTCHA is required.
Door te klikken op “verzenden” bevestig je je gegevens gecontroleerd te hebben, onze privacyverklaring en algemene voorwaarden gelezen te hebben én daarmee akkoord te gaan.

Wat klanten zeggen over Lichtletters Huren

Lichtletters Huren
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
powered by Google
S. de Wit
S. de Wit
12:22 02 Mar 20
Een unieke herinnering, de letters gaven een extra dimensie aan ons feest. * Grootste pluspunt: wat een top service!! Dankje Joep!Onze gasten vonden het helemaal geweldig, dus het was het geld zeker waard. Aanrader!
Hans van Schijndel
Hans van Schijndel
11:50 02 Oct 19
Voor de eerste keer gehuurd bij Lichtletters huren.nl. Er was via mail, app en telefonisch meteen een klink tussen ons en Joep (eigenaar). We hebben de letters opgehaald en deze stonden klaar zoals afgesproken. Ze zagen er keurig uit en bij het retourneren van de letters werden ze door Joep zijn vader weer netjes in ontvangst genomen. Zijn vader vertelde over de passie en het perfectionisme van Joep. Voordat ik weer op de zaak was kreeg ik nogmaals een vriendelijk appje van Joep zelf. Ik begrijp van Joep dat hij nog bezig is met nieuwe ontwikkelingen en ik hoop dat Lichtletters-huren.nl en Bommelsch gaan samenwerken
anita van schendel
anita van schendel
09:18 06 May 19
Super leuk
TV Wolf
TV Wolf
08:11 06 May 19
Een uitblinkende reclame voor je bedrijf
Volgende beoordelingen
js_loader

Is een photobooth iets voor jouw evenement?

1. Een tastbare herinnering
Uitgeprinte foto’s zijn toch echt even anders dan foto´s op de telefoon. Het is een tastbare herinnering waar je blik net wat langer bij blijft hangen en waar je ook steeds weer op terug kan kijken. Wil je dat jouw evenement of bruiloft jouw gasten echt bijblijft? Met een photobooth creëer je een blijvende herinnering!

2. Smiles & fun
Wil jij dat jouw gasten zich lekker kunnen laten gaan op jouw feestje? Leg leuke attributen bij de photobooth neer en daag ze uit! Met zo’n verkleedpartijtje krijg je iedereen in no time aan het lachen en is de toon voor jouw feestje gezet.

3. Net even anders
Wil jij jouw gasten een mooi feestje bezorgen en zoek je die elementen die het uniek kunnen maken? Dan is een photobooth de ideale oplossing! Een photobooth is niet alledaags entertainment dat leuk is voor elke soort gast, van jong tot oud. 

4. IJsbreker
Het kan soms even duren voor een feestje op gang is. Helemaal niet erg, maar toch is het fijn om dan een ijsbreker in huis te hebben. Wij bieden die ijsbreker in de vorm van een photobooth! Deze haalt het beste in mensen naar boven en zorgt dat de gêne gauw opzij wordt gezet.

5. Voor alle evenementen
Een photobooth is geschikt voor ieder evenement, voor diverse gasten. Organiseer jij een bruiloft, verjaardag, jubileum of personeelsfeest? Een photobooth past er altijd bij!

Klinkt een photobooth huren als iets voor jouw evenement of bruiloftsfeest? Laat het ons weten en wij maken een offerte voor je op!

Vraag direct een offerte aan