Hart met bloemen huren

Een hart gevuld met bloemen

Te huur vanaf € 41,00 (excl. btw)

Het hart staat vaak symbool voor de liefde. Vieren jullie de liefde? Kies dan voor het bloemen hart! Het hart met bloemen is te combineren met alle lichtletters, -cijfers en -tekens. Bijvoorbeeld tussen jullie initialen zoals A♥B.

Hart met zijden bloemen

Het bloemen hart is onze witte lichtletter “hart” waarbij de lampen zijn vervangen door zijden bloemen. Deze kunstbloemen zijn van de hoogste kwaliteit en daardoor nauwelijks van echt te onderscheiden! Naast dat het hart met bloemen vaak tussen de initialen van het bruidspaar gebruikt wordt, kan het hart bijvoorbeeld ook als een “O” gebruikt worden, denk aan “L♥VE” of “WELK♥M”. Het hart is ook een leuk extraatje naast bijvoorbeeld een (bedrijfs)naam of om los in te zetten. In het laatste geval wordt ons hart hart met bloemen ook veel gebruikt om de liefde voor een overledene te tonen.

Het stuk is ontworpen door een heuse bloemist en kan op verzoek worden voorzien van bloemen / kleuren op maat. Deze meerprijs is geheel afhankelijk van de soort bloem(en). Andere letters, cijfers en/of tekens voorzien van zijden of echte bloemen is ook mogelijk.

Bestelling & offerte – De laatste eer aan de overledene tonen of plan jij jullie bruiloft en wil je ons hart gevuld met bloemen huren? Vraag dan een offerte aan, zodat je weet waar je aantoe bent.

Veel gestelde vragen →

Wat klanten zeggen over Lichtletters Huren

Lichtletters Huren
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
powered by Google
S. de Wit
S. de Wit
12:22 02 Mar 20
Een unieke herinnering, de letters gaven een extra dimensie aan ons feest. * Grootste pluspunt: wat een top service!! Dankje Joep!Onze gasten vonden het helemaal geweldig, dus het was het geld zeker waard. Aanrader!
Hans van Schijndel
Hans van Schijndel
11:50 02 Oct 19
Voor de eerste keer gehuurd bij Lichtletters huren.nl. Er was via mail, app en telefonisch meteen een klink tussen ons en Joep (eigenaar). We hebben de letters opgehaald en deze stonden klaar zoals afgesproken. Ze zagen er keurig uit en bij het retourneren van de letters werden ze door Joep zijn vader weer netjes in ontvangst genomen. Zijn vader vertelde over de passie en het perfectionisme van Joep. Voordat ik weer op de zaak was kreeg ik nogmaals een vriendelijk appje van Joep zelf. Ik begrijp van Joep dat hij nog bezig is met nieuwe ontwikkelingen en ik hoop dat Lichtletters-huren.nl en Bommelsch gaan samenwerken
anita van schendel
anita van schendel
09:18 06 May 19
Super leuk
TV Wolf
TV Wolf
08:11 06 May 19
Een uitblinkende reclame voor je bedrijf
Volgende beoordelingen

Is een hart met bloemen huren iets voor jou?

Vraag direct een offerte aan: Gebruik het +teken en vermeld in je opmerkingen dat het om het hart gaat. Let op: Kies voor onze witte lichtletters en selecteer bij extra’s het hart met bloemen. Je ontvangt dan binnen één minuut onze vrijblijvende offerte.

Klinkt een hart met bloemen huren als iets voor jou? Laat het ons weten en wij maken een offerte voor je op!

Vraag direct een offerte aan