Event-lichtletter frame huren

Event-lichtletters zijn gemaakt om op te hangen!

Frame voor de event-letters huren vanaf € 24,80 (excl. btw)

Onze event-lichtletters zijn speciaal ontworpen voor evenementen, zoals festivals, beurzen, expo’s en congressen. Dankzij de klem achterop de letter zijn de letters makkelijk op te hangen aan (steiger)buizen en truss. Geen buizen in de buurt? Gebruik dan ons frame!

Staand frame voor event-letters

Geen truss of (steiger)buizen in de buurt? Dan biedt ons zwarte frame uitkomst! Je hangt onze event-letters gemakkelijk op aan het frame en werkt de kabels mooi weg langs de buizen. Het frame valt door de kleur nauwelijks op en blijft ook buiten stevig staan. Omdat het frame uit losse onderdelen bestaat kan het frame zowel verhoogd als verlengd worden. Plaats één lange zin of werkt de hoogte in en zet woorden onder elkaar, zoals WELKOM BIJ #EVENT!

Bestelling & offerte –
Ga jij je geliefde verrassen met een huwelijksaanzoek of organiseer je een evenement en wil je een aggregaat huren? Vraag dan een offerte aan, zodat je weet waar je aantoe bent.

Veel gestelde vragen →

Wat klanten zeggen over Lichtletters Huren

Lichtletters Huren
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
powered by Google
S. de Wit
S. de Wit
12:22 02 Mar 20
Een unieke herinnering, de letters gaven een extra dimensie aan ons feest. * Grootste pluspunt: wat een top service!! Dankje Joep!Onze gasten vonden het helemaal geweldig, dus het was het geld zeker waard. Aanrader!
Hans van Schijndel
Hans van Schijndel
11:50 02 Oct 19
Voor de eerste keer gehuurd bij Lichtletters huren.nl. Er was via mail, app en telefonisch meteen een klink tussen ons en Joep (eigenaar). We hebben de letters opgehaald en deze stonden klaar zoals afgesproken. Ze zagen er keurig uit en bij het retourneren van de letters werden ze door Joep zijn vader weer netjes in ontvangst genomen. Zijn vader vertelde over de passie en het perfectionisme van Joep. Voordat ik weer op de zaak was kreeg ik nogmaals een vriendelijk appje van Joep zelf. Ik begrijp van Joep dat hij nog bezig is met nieuwe ontwikkelingen en ik hoop dat Lichtletters-huren.nl en Bommelsch gaan samenwerken
anita van schendel
anita van schendel
09:18 06 May 19
Super leuk
TV Wolf
TV Wolf
08:11 06 May 19
Een uitblinkende reclame voor je bedrijf
Volgende beoordelingen

Is een frame huren iets voor jou?

Vraag direct een offerte aan en kies bij extra’s voor het frame. Je ontvangt dan binnen één minuut onze vrijblijvende offerte.

Klinkt een frame huren als iets voor jouw festival of beurs? Laat het ons weten en wij maken een offerte voor je op!

Vraag direct een offerte aan