Aggregaat huren

Stille aggregaat huren – Overal stroom!

Te huur vanaf € 24,80 (excl. btw)

Onze lichtletters zijn voorzien van normale stekker-aansluiting, maar niet overal is een stopcontact in de buurt. Denk aan het strand of in het park. Speciaal voor deze locaties kunnen wij je toch voorzien van lichtgevende lampjes dankzij onze compacte stroomgenerator!

Overal stroom met een aggregaat

Ben jij jouw huwelijksaanzoek aan het voorbereiden op het strand of wil je onze lichtletters op andere bijzondere plek neerzetten? Dat kan dankzij onze fluister aggregaat! Een aggregaat is een door een motor aangedreven generator voor het opwekken van elektriciteit. Zo heb je altijd een stopcontact bij de hand. Ondanks dat ons model een zogenaamde stille aggregaat is zul je hem altijd horen lopen. Indien mogelijk zetten wij de aggregaat daarom zo ver mogelijk en beschut weg. Tip: Neem eventueel een draagbare speaker mee, dan hoor je sowieso niks meer. Afhankelijk van het gebruik en op een volle tank gaat onze aggregaat sowieso vijf uur mee.

Technische details:
• Afmetingen: 51 x 36 x 44 cm
• Gewicht: 18kg (leeg)
• Inhoud: 4.1L
• Verhouding: Benzine (Euro 98 of E5) 25:1 (2-takt olie)
• AC voltage: 220/50Hz
• Max. output: 2000W
• Max. gebruik: 5 uur
• Max. geluid: 94 DB
• Max. temperatuur: 40℃

Bestelling & offerteGa jij je geliefde verrassen met een huwelijksaanzoek of organiseer je een evenement en wil je een aggregaat huren? Vraag dan een offerte aan, zodat je weet waar je aantoe bent.

Veel gestelde vragen →

Wat klanten zeggen over Lichtletters Huren

Lichtletters Huren
5.0
Gebaseerd op 20 recensies
powered by Google
S. de Wit
S. de Wit
12:22 02 Mar 20
Een unieke herinnering, de letters gaven een extra dimensie aan ons feest. * Grootste pluspunt: wat een top service!! Dankje Joep!Onze gasten vonden het helemaal geweldig, dus het was het geld zeker waard. Aanrader!
Hans van Schijndel
Hans van Schijndel
11:50 02 Oct 19
Voor de eerste keer gehuurd bij Lichtletters huren.nl. Er was via mail, app en telefonisch meteen een klink tussen ons en Joep (eigenaar). We hebben de letters opgehaald en deze stonden klaar zoals afgesproken. Ze zagen er keurig uit en bij het retourneren van de letters werden ze door Joep zijn vader weer netjes in ontvangst genomen. Zijn vader vertelde over de passie en het perfectionisme van Joep. Voordat ik weer op de zaak was kreeg ik nogmaals een vriendelijk appje van Joep zelf. Ik begrijp van Joep dat hij nog bezig is met nieuwe ontwikkelingen en ik hoop dat Lichtletters-huren.nl en Bommelsch gaan samenwerken
anita van schendel
anita van schendel
09:18 06 May 19
Super leuk
TV Wolf
TV Wolf
08:11 06 May 19
Een uitblinkende reclame voor je bedrijf
Volgende beoordelingen

Is een aggregaat huren iets voor jou?

Vraag direct een offerte aan en kies bij extra’s voor de aggregaat. Je ontvangt dan binnen één minuut onze vrijblijvende offerte.

Klinkt een aggregaat huren als iets voor jouw huwelijksaanzoek of evenement? Laat het ons weten en wij maken een offerte voor je op!

Vraag direct een offerte aan