COVID-19

COVID-19

Lichtletters-Huren.nl is open ben blijft verhuren. Als je graag lichtletters wil huren begrijpen wij dat de situatie onzeker is. Graag willen we je, voor zover dat mogelijk is, toch een stukje zekerheid geven. Daarom bieden wij gratis omboekgarantie aan! Als jouw event niet kan plaatsvinden wegens de wet- en regelgeving omtrent het COVID-19 Coronavirus kun je op een later moment alsnog gebruik maken van je bestelling. Dus geen nood! Je geld gaat niet verloren; geen annulerings- en wijzingskosten (AVW artikel 21).

Omboekgarantie
De nieuwe bestelling moet zo snel als redelijkerwijs mogelijk is gedaan worden en is enkel in te zetten binnen 12 maanden;
Op deze nieuwe reservering zijn de reguliere algemene voorwaarden van kracht. Hiermee ga je akkoord bij het maken van de nieuwe reservering;
Alleen de hoofdboeker van de bestelling mag de nieuwe bestelling plaatsen;
Extra service: De nieuwe bestelling hoeft trouwens niet perse dezelfde te zijn. Wanneer de som van de nieuwe bestelling hoger uitvalt, betaal je meerkosten. Wanneer je een goedkopere bestelling plaatst, wordt het verschil niet gecrediteerd.

Vraag en antwoord:
• Ik heb al een bestelling staan, geldt deze regeling ook voor mij?
De omboekgarantie geldt voor al onze klanten, ook als je al hebt geboekt.

• Stel dat er geen richtlijnen of maatregelen zijn getroffen vanuit de overheid, kan ik dan toch mijn boeking wijzigen? Indien er geen maatregelen zijn afgekondigd gelden de normale bepalingen conform onze algemene voorwaarden.

Tot slot nemen wij vanzelfsprekend onze verantwoordelijkheid. Daarbij volgen wij nauwlettend de richtlijnen vanuit het RIVM en de veiligheidsregio’s.

Maatregelen
• Contactloos: Wij schudden geen handen en geven elkaar de ruimte;
• Schoonmaak- en hygiënemaatregelen: Geïntensiveerd.

Heb je vragen?
Kijk eens bij onze veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er al bij. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op.